Αναζήτηση
  • Κων/νος Σπέγγος

Τμήμα Πολλαπλής Σκλήρυνσης και Απομυελινωτικών Νοσημάτων του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ

Δείτε τη σχετική ομιλία εδώ:

Σκλήρυνση κατά πλάκας


Εξειδικευμένες υπηρεσίες διάγνωσης, θεραπείας και παρακολούθησης των πασχόντων από Πολλαπλή Σκλήρυνση (γνωστή ως Σκλήρυνση κατά Πλάκας) και άλλα Απομυελινωτικά Νοσήματα του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, προσφέρει το νέο Τμήμα Πολλαπλής Σκλήρυνσης και Απομυελινωτικών Νοσημάτων του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ. Ανεξαρτήτως του σταδίου και της βαρύτητας της νόσου, οι ασθενείς απολαμβάνουν εξατομικευμένης προσέγγισης σε διαγνωστικό και θεραπευτικό επίπεδο.

Με σεβασμό στις προσωπικές τους ανάγκες, καθορίζεται από κοινού με τον γιατρό η στρατηγική αντιμετώπισης της νόσου, δημιουργώντας έτσι μια σχέση εμπιστοσύνης που είναι απαραίτητη στο πλαίσιο διαχείρισης ενός χρόνιου νοσήματος.

Όπως δηλώνει ο Υπεύθυνος του Τμήματος Πολλαπλής Σκλήρυνσης και Απομυελινωτικών Νοσημάτων του ΥΓΕΙΑ, Νευρολόγος, κ. Κωνσταντίνος Σπέγγος «Η τακτική εξειδικευμένη παρακολούθηση ασθενών με ΠΣ είναι απαραίτητη για την καλή κλινική πορεία.

Η έγκαιρη διαπίστωση και αντιμετώπιση τυχόν υποτροπών της νόσου, η εξατομικευμένη επιλογή της κατάλληλης φαρμακευτικής θεραπείας, η επαγρύπνηση για την εμφάνιση πιθανών επιπλοκών και παρενεργειών, η υπεύθυνη ενημέρωση και υποστήριξη των ασθενών και των οικείων τους, η συνεργασία με συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων για τη μέριμνα, την πρόληψη και αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων που μπορεί να επηρεάζουν την καθημερινότητα των ασθενών, αποτελούν τους ουσιαστικούς στόχους μιας τέτοιας μακροπρόθεσμης παρακολούθησης».

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Βασιλίσσης Σοφίας 82

11528 Αθήνα

τ 210 778 0222

κ 6946 466 216

email

Τμήμα Πολλαπλής Σκλήρυνσης

και Απομυελινωτικών Νοσημάτων 

Ερυθρού Σταυρού 5, 6ος όροφος

τ 210 686 7687

email

  • Facebook
  • Twitter